Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• намерена
    Last edited by Tedo; d.m.y г., 18:34.
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Първоначално публикувано от salex75 Покажи съобщение
      Ok , запазени са за Ваклинатора , а ако на някой му се намира бутон за аварийните и шофьорски колан ще ми свършат чудесна работа.
      Хвала!!!
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Търся си НЕРАБОТЕЩ (може и блокирал) компресор от клима от 8 клапанов мотор, заедно с електромагнитната шайба за ремъка!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          Търся си НЕРАБОТЕЩ (може и блокирал) компресор от клима от 8 клапанов мотор, заедно с електромагнитната шайба за ремъка!
          Имаш го. Моя е за R12 - стария фреон
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Колеги търся два задни спирачни апарата , имам в повече 2 километража единият с показатели за темп. и налягане на маслото за дизелова , а втория от моята 1.7 8V
            Свилен Александров 0890/907560. Вече без Легендата - Alfa 155 TS / 1,7 BEST of THE BEST

Comment

• А някой да има излишна капачка за резервоарчето с течност за чистачки ???
              Моята по необясними причини е хвръкнала нейде преди няколко дена ...
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Колеги някоѝ да има капачка за маслото на 1.9 TD която да нему трябва.
                Alfa Romeo 146 1.4 T.S-Бивша
                Alfa Romeo 155 1.9 TD-Бивша
                Alfa Romeo 155 1.8 8v

Comment

• Първоначално публикувано от vilo_155 Покажи съобщение
                  Колеги някоѝ да има капачка за маслото на 1.9 TD която да нему трябва.

Купувай си ладова,желязна.Само гледай там където уплътнява гърловината да е пластмаса,а не гума щото се раздува за отрицателно време.Иначе имам една на която пише ОЛИО,ама трябва да и пилиш "ушите",щото не е за нашите гърловини.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                    Купувай си ладова,желязна.Само гледай там където уплътнява гърловината да е пластмаса,а не гума щото се раздува за отрицателно време.Иначе имам една на която пише ОЛИО,ама трябва да и пилиш "ушите",щото не е за нашите гърловини.
                    Мерси колега,аз сега съм с такава но е с гумено уплътнение и олива.
                    Alfa Romeo 146 1.4 T.S-Бивша
                    Alfa Romeo 155 1.9 TD-Бивша
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v

Comment

• Здравейте колеги ,някой да има за продан 4ти ри джанти Супер или в краен случай две ,може и комбинирани със зимни гуми.
                      Поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                        Здравейте колеги ,някой да има за продан 4ти ри джанти Супер или в краен случай две ,може и комбинирани със зимни гуми.
                        Поздрави
                        Раздел "Купувам" е за твоя случай...
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Колеги,някой има ли за хвърляне/подаряване някакви гуми 14-ки.Две ще свършат работа за отпред,отзад ще търкалям каквото имам.Летни зимни,луноходни,няма значение,че си преебах предната гума и сега от 4 гуми съм с три различни вида,отпред в момента съм с една зимна и една лятна,отзад една лятна с балон и една лятна лепена,която освен това е с друг размер.

Comment

• Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
                            Колеги,някой има ли за хвърляне/подаряване някакви гуми 14-ки.Две ще свършат работа за отпред,отзад ще търкалям каквото имам.Летни зимни,луноходни,няма значение,че си преебах предната гума и сега от 4 гуми съм с три различни вида,отпред в момента съм с една зимна и една лятна,отзад една лятна с балон и една лятна лепена,която освен това е с друг размер.
                            Имам за по 5 лева бройката, ако не си си намерил пиши на лични!
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Абе оправих положението,днеска отидох за второ мнение при един друг майстор по гумите,залепи я и я сложи отзад,така че засега съм закрепил някак.Благодаря все пак

Comment

• Колеги някой да има за даване/продаване читаво ляво ел. огледало за 155-ца?

Comment

Working...
                                X