намерена
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от salex75 Покажи съобщениеOk , запазени са за Ваклинатора , а ако на някой му се намира бутон за аварийните и шофьорски колан ще ми свършат чудесна работа.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеТърся си НЕРАБОТЕЩ (може и блокирал) компресор от клима от 8 клапанов мотор, заедно с електромагнитната шайба за ремъка!Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Колеги търся два задни спирачни апарата , имам в повече 2 километража единият с показатели за темп. и налягане на маслото за дизелова , а втория от моята 1.7 8VСвилен Александров 0890/907560. Вече без Легендата - Alfa 155 TS / 1,7 BEST of THE BEST
Comment
-
А някой да има излишна капачка за резервоарчето с течност за чистачки ???
Моята по необясними причини е хвръкнала нейде преди няколко дена ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vilo_155 Покажи съобщениеКолеги някоѝ да има капачка за маслото на 1.9 TD която да нему трябва.
Купувай си ладова,желязна.Само гледай там където уплътнява гърловината да е пластмаса,а не гума щото се раздува за отрицателно време.Иначе имам една на която пише ОЛИО,ама трябва да и пилиш "ушите",щото не е за нашите гърловини.
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеКупувай си ладова,желязна.Само гледай там където уплътнява гърловината да е пластмаса,а не гума щото се раздува за отрицателно време.Иначе имам една на която пише ОЛИО,ама трябва да и пилиш "ушите",щото не е за нашите гърловини.Alfa Romeo 146 1.4 T.S-Бивша
Alfa Romeo 155 1.9 TD-Бивша
Alfa Romeo 155 1.8 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеЗдравейте колеги ,някой да има за продан 4ти ри джанти Супер или в краен случай две ,може и комбинирани със зимни гуми.
Поздрави
Comment
-
Колеги,някой има ли за хвърляне/подаряване някакви гуми 14-ки.Две ще свършат работа за отпред,отзад ще търкалям каквото имам.Летни зимни,луноходни,няма значение,че си преебах предната гума и сега от 4 гуми съм с три различни вида,отпред в момента съм с една зимна и една лятна,отзад една лятна с балон и една лятна лепена,която освен това е с друг размер.
Comment
-
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеКолеги,някой има ли за хвърляне/подаряване някакви гуми 14-ки.Две ще свършат работа за отпред,отзад ще търкалям каквото имам.Летни зимни,луноходни,няма значение,че си преебах предната гума и сега от 4 гуми съм с три различни вида,отпред в момента съм с една зимна и една лятна,отзад една лятна с балон и една лятна лепена,която освен това е с друг размер.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
Comment